Wij leveren in België en Nederland. Zie apart document verzending en levering. Wij zijn niet aansprakelijk bent bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer de adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Faunus.dog niet aansprakelijk. De verkoper kan enkel uw bestelling aanvaarden indien het leveringsadres geen postbusadres is.

Betalingsmogelijkheden: PayPal, VISA, bankcontact, overschrijving, cash.

De prijzen van de producten worden aangegeven in euro met alle taksen inbegrepen, uitgezonderd de deelname in de verzendingskosten. De verkoper behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen, niettemin worden de producten gefactureerd op basis van de tarieven die gelden op het ogenblik dat de bestelling wordt aanvaard. De verkoper kan niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in zijn aanbiedingen voorkomen waarvan de koper redelijkerwijs moest aannemen dat deze (typ)fouten betreffen.

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto’s. Faunus Dogfood bvba kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen met de foto’s en de werkelijkheid.

De verkoop waarop de huidige verkoopsvoorwaarden betrekking hebben, is onderworpen aan het Belgisch recht. Alleen de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Hasselt zijn bevoegd.